5 tips på spirituella böcker

Ni är många som velat ha boktips & vad passar inte bättre än en liten artikel med våra 5 absolut bästa böcker just nu? För att främja välmåendet behöver man absolut inte läsa spirituella böcker, men det är det som hjälper oss i vardagen och vi älskar att se livet från den djupare sidan.

Rituals for Everyday, skriven av Nadia Narain & Katia Narain Phillips. "Unusually practical, non-patronising and authentic". Så skriver Sunday Times om denna bok och vi kan inget annat än att hålla med. Boken vägleder dig genom vardagen med att berätta skillnaden mellan rutin och en ritual. Boken är uppdelad i olika säsonger på året och ger dig tips för hur du kan tillfredsställa ditt välmående med verkligen ALLT ifrån enklare meditationstekniker, vilka eteriska oljor som passar perfekt för nybörjare till hur du mentalt förbereder dig inför en arbetsintervju utan att sätta för hög press på dig själv. Den är genialisk rakt igenom! 

Vibrate Higher Daily, Live your power skriven av Lalah Delia. Lalah Delia är en spirituell kommunikatör/författare som driver communityt Vibrate Higher Daily som erbjuder online kurser och mentorprogram inom just hur du kan leva din power. Den här boken öppnar upp för djupare frågeställningar du ställer till dig själv, hur du varje dag kan göra små steg för att stöta bort dåliga vibrationer och bjuda in högfrekventa vibrationer. Som en utav mina favoritmeningar där hon beskriver detta klockrent: "We are like human radios, and our bodies work like antennas that tune in to frequencies, pick up signals and sense and communicate this through vibrations". Jag fick detta tips från Holy Crap i deras nyhetsbrev för några månader sen och blinkade inte en sekund innan jag klickade hem den, sen jag fick hem den kan man knappt stänga igen boken för man blir hög på livet och får multipla perspektiv i hur man kan bestämma över sig själv.

Soul Work skriven av Josefin Dahlberg. Josefin har varit så länge jag kan minnas en otrolig inspiration för mig och det har varit så häftigt att följa hennes resa. När jag fick Soul Work hemskickad till mig blev jag genast frälst. Det är en guide att stärka kärleken till dig själv och manifestera dina drömmar. Längst fram i boken skriver du ett löfte till dig själv och det tog ärligt talat emot när jag skulle skriva det, men det är ju just det som boken ger dig; effekten av att jobba med dig själv. Längst bak i boken får du flertal konkreta meditationstekniker, ritualtips, ett sju-dagars soul work tips och den kan vi verkligen tipsa om för det gör SÅN stor skillnad i vardagen! Tips tips tips.

Becoming Supernatural, How common People Are Doing the Uncommon, skriven av Dr Joe Dispenza. Denna kommer jag inte skriva så mycket om för den är något av det mer av det komplexare laget. Joe Dispenza gör det dock väldigt enkelt och konkret för dig som är nybörjare och vill ta dig igenom en sån här bok ändå, vilket jag verkligen vill tipsa om. Kort sagt ger den dig tips om att omprogrammera ditt undermedvetna för att nå ditt bästa jag.

You can heal your life skriven av Louise Hay. "An excellent book for restructuring one's life and finding self-esteem and self-love" skriver Bernie Siegel om denna bok, och vi kan inget annat än att hålla med. Denna bok är bara så fantastisk med ett stort lexikon i slutet av boken med olika fysiska problematiker som ger dig mantran att upprepa för dig själv dagligen om du genomgår någon utav dessa problematiker, allt för att främja din självkärlek och ditt välmående. Helt enkelt en perfekt bok för dig som vill se livets läkning lite mer genom det spirituella andliga sättet.