5 snabba med Josefin Dahlberg

(Bilder: josefindahlberg.se @ Instagram)

Josefin är en sann Soul Sister till oss som vi följt i många år nu. Hon inspirerar på ett så autentiskt härligt sätt med sina spirituella ritualer, att våga följa sina drömmar med sitt mantra Dream big. Hon driver bland annat kristallshopen aka godisbutiken Oh La Moon och har släppt tre böcker, en om sitt tidigare alkoholmissbruk, en med Vanja Wikström och vår tredje men heliga favorit Soul Work. Vi ser mer och mer hur Josefin även inspirerar till färgglad, härlig, mat som vi vet ni älskar att se i det dagliga flödet. Så, vad passar inte bättre än att bjuda in Josefin till våra 5 snabba frågor?! Här får du veta allt från hur hennes morgonrutin förändrat hennes liv till hur hennes skafferi och kyl är fyllt av massor av godsaker som boostar själen.

Vad är du för typ av person mest: 

En frukost eller fika-tjej?

- Båda, men om jag måste välja så säger jag frukost...Framförallt på helgen då jag alltid älskat att dukat upp supermycket frukost så man kan sitta länge och njuta. Jag går faktiskt hellre ut och äter en mysig frukost än att gå ut och äta middag.

Vilken är din go-to maträtt?

-Just nu är det grönkålssallad med fröer, nötter, rödlök, tomat, sötpotatis och som toppas med typ halloumi eller tofu. Jag äter det minst två tre gånger i veckan, det är SÅ gott! Bästa knepet för att få till smakerna är att rosta fröerna och nötterna i stekpannan med lite salt, det blir SÅ GOTT!! Och pressa lite citron över salladen.

Vi förstår verkligen vad Josefin menar med sin goda grönkålssalladen, den här måste man ju prova! 

Vad har du alltid hemma i

ditt kylskåp och i ditt

skafferi?

-Jag handlar typ alltid samma sak och några av de viktigaste sakerna är MASSA grönsaker (grönkål, spetskål, sötpotatis, tomat, gurka, citron, ingefära), bönor, havreris, halloumi, havremjölk, tofu, krossade tomater, kokosmjölk, majskakor, kryddor (jag använder så mycket kryddor när jag lagar mat och det blir så mycket godare så fega inte att använda mycket kryddor!!)

Ditt bästa Self Care Tips? 

- Att ta en stund för sig själv direkt på morgonen (det har förändrat mitt liv!). Du kan meditera eller bara ta en stund till att andas, kanske röra lite på kroppen och tänka på några saker du är tacksam över. Att göra det varje morgon oavsett om det är 1 minut eller en kvart GÖR underverk. Testa! 

"Att ta en stund för sig själv direkt på morgonen, det har förändrat mitt liv!"

Vad ser du mest fram emot med året

2021?

- Att få se min dotter Mio växa. Nu är hon bara tre månader och händer saker varje dag som är så kul att följa! Så mitt prio i år är att hänga med henne och ha kul!

Tack Josefin för att du sprider så härlig vibe & energi till oss! Vi kan inte bärga oss att följa med på ditt år och se vad det har att erbjuda! Följ gärna Josefin på hennes Instagram (@josefindahlberg.se) & spana in hennes kristallshop Oh La Moon (@ohlamoon.se)