5 snabba med Holy Crap

När vi fick syn på Holy Crap så kände vi direkt: Holy crap vad det här behövs! Ett spirituellt community för dig som vill bjuda in dig själv till den här världen. Deras community genomsyrar gemenskap rakt igenom, deras podd innefattar så många starka och intressanta berättelser. Vi har bland annat gästat podden och avsnittet hittar ni länkat på vår startsida. Självklart ligger det väldigt mycket kunskap bakom detta och vi är så glada att få vara en del av deras community. Mathilda och Amanda gillar även dem holistisk syn på kost och hälsa, nu har vi tagit reda på 5 snabba med dem och det ska bli så kul att dela med sig av det till er. Hoppas ni vill fortsätta läsa! 

Finns det en go-to maträtt som ni aldrig

tröttnar på, vilken isåfall?

Mathilda: Är helt besatt av bowls! Något som slinker ner flera gånger i veckan är en bowl med ris, hummus, falafel, grönsaker och tahinisås! För extra lyx slänger jag även i halloumi. Mums!

Amanda: Just nu älskar jag svenskt haveris som jag blandar ihop med ekologiska ärtor, majs och kikärtor plus en klick smör. Smular sedan fetaost över och kryddar med havssalt, svartpeppar och cayennepeppar. Min go-to rätt just nu då den är näringsrik och går så snabbt att laga till, mannen han älskar den han med!  


Vad är det bästa tipset ni har för att

bjuda in det spirituella i sin livsstil?

Amanda: Var öppen och nyfiken. Försök att hitta din sanning, vad som resonerar sant och falskt med dig. Ibland kan man behöva landa i stillhet för att finna svaren.

Mathilda: Två praktiskt tips är också att skaffa en tarot kortlek och börja skriva dagliga anteckningar i en journal. Genom tarot kortleken kan du börja ta emot guidning från universum och genom att skriva ner dina tankar och känslor skapar du en medvetenhet och kan följa din utveckling.


Nämn något ni alltid har hemma i

skafferiet?

Mathilda: Tahini! Magisk ingrediens för såser, hummus, som spread på knäckemacka eller som litet snack.

Amanda: Sötpotatis, kikärtor, ägg, tahini och bladgrönsaker. Då kan man alltid slänga ihop en snabb lunch eller middag!

"Är helt besatt av bowls! Något som slinker ner flera gånger i veckan är en bowl med ris, hummus, falafel, grönsaker och tahinisås! För extra lyx slänger jag även i halloumi. Mums!"


Vem är er största

inspiration i livet och

varför?

Båda: Vi hittar dagligen personer som vi inspireras av inom olika områden men har svårt att pinpointa en person. Generellt inspireras vi av personer som är autentiska och vågar vara sig själva, som har modet att face:a sig själva och följa sin själs röst och inre längtan!


Vad ser ni mest fram

emot med 2021?

Amanda: Förutom att få jobba med att bygga upp vår spirituella plattform Holy Crap, där vi har SÅ mycket spännande planerat för året, är största pirret och förväntan att få bli mamma för första gången i maj. En liten spirribebis, det ska bli så spännande! 💙

Mathilda: Att skapa Holy Crap tillsammans med vårt magiska team, precis som för Amanda upptar det de mesta av tankarna (och känslorna!) just nu. Men så börjar jag också bli så SJUKT sugen på att resa och uppleva andra länder igen! Drömmer om Costa Rica och hänga hos min kille som pluggar i USA. Håller tummarna 🥰🙏🏼