5 snabba med Holy Crap

NÀr vi fick syn pÄ Holy Crap sÄ kÀnde vi direkt: Holy crap vad det hÀr behövs! Ett spirituellt community för dig som vill bjuda in dig sjÀlv till den hÀr vÀrlden. Deras community genomsyrar gemenskap rakt igenom, deras podd innefattar sÄ mÄnga starka och intressanta berÀttelser. Vi har bland annat gÀstat podden och avsnittet hittar ni lÀnkat pÄ vÄr startsida. SjÀlvklart ligger det vÀldigt mycket kunskap bakom detta och vi Àr sÄ glada att fÄ vara en del av deras community. Mathilda och Amanda gillar Àven dem holistisk syn pÄ kost och hÀlsa, nu har vi tagit reda pÄ 5 snabba med dem och det ska bli sÄ kul att dela med sig av det till er. Hoppas ni vill fortsÀtta lÀsa! 

Finns det en go-to matrÀtt som ni aldrig

tröttnar pÄ, vilken isÄfall?

Mathilda: Är helt besatt av bowls! NĂ„got som slinker ner flera gĂ„nger i veckan Ă€r en bowl med ris, hummus, falafel, grönsaker och tahinisĂ„s! För extra lyx slĂ€nger jag Ă€ven i halloumi. Mums!

Amanda: Just nu Àlskar jag svenskt haveris som jag blandar ihop med ekologiska Àrtor, majs och kikÀrtor plus en klick smör. Smular sedan fetaost över och kryddar med havssalt, svartpeppar och cayennepeppar. Min go-to rÀtt just nu dÄ den Àr nÀringsrik och gÄr sÄ snabbt att laga till, mannen han Àlskar den han med!  


Vad Àr det bÀsta tipset ni har för att

bjuda in det spirituella i sin livsstil?

Amanda: Var öppen och nyfiken. Försök att hitta din sanning, vad som resonerar sant och falskt med dig. Ibland kan man behöva landa i stillhet för att finna svaren.

Mathilda: TvÄ praktiskt tips Àr ocksÄ att skaffa en tarot kortlek och börja skriva dagliga anteckningar i en journal. Genom tarot kortleken kan du börja ta emot guidning frÄn universum och genom att skriva ner dina tankar och kÀnslor skapar du en medvetenhet och kan följa din utveckling.


NÀmn nÄgot ni alltid har hemma i

skafferiet?

Mathilda: Tahini! Magisk ingrediens för sÄser, hummus, som spread pÄ knÀckemacka eller som litet snack.

Amanda: Sötpotatis, kikÀrtor, Àgg, tahini och bladgrönsaker. DÄ kan man alltid slÀnga ihop en snabb lunch eller middag!

‍

"Är helt besatt av bowls! NĂ„got som slinker ner flera gĂ„nger i veckan Ă€r en bowl med ris, hummus, falafel, grönsaker och tahinisĂ„s! För extra lyx slĂ€nger jag Ă€ven i halloumi. Mums!"


Vem Àr er största

inspiration i livet och

varför?

BÄda: Vi hittar dagligen personer som vi inspireras av inom olika omrÄden men har svÄrt att pinpointa en person. Generellt inspireras vi av personer som Àr autentiska och vÄgar vara sig sjÀlva, som har modet att face:a sig sjÀlva och följa sin sjÀls röst och inre lÀngtan!


Vad ser ni mest fram

emot med 2021?

Amanda: Förutom att fĂ„ jobba med att bygga upp vĂ„r spirituella plattform Holy Crap, dĂ€r vi har SÅ mycket spĂ€nnande planerat för Ă„ret, Ă€r största pirret och förvĂ€ntan att fĂ„ bli mamma för första gĂ„ngen i maj. En liten spirribebis, det ska bli sĂ„ spĂ€nnande! 💙

Mathilda: Att skapa Holy Crap tillsammans med vĂ„rt magiska team, precis som för Amanda upptar det de mesta av tankarna (och kĂ€nslorna!) just nu. Men sĂ„ börjar jag ocksĂ„ bli sĂ„ SJUKT sugen pĂ„ att resa och uppleva andra lĂ€nder igen! Drömmer om Costa Rica och hĂ€nga hos min kille som pluggar i USA. HĂ„ller tummarna đŸ„°đŸ™đŸŒ

‍